Vilallonga suprimeix la junta de govern de l’Ajuntament

villalonga

L’Ajuntament de Vilallonga ha aprovat en el seu darrer plenari per ampla majoria (7 vots a favor dels 11 que conformen el plenari) suprimir la Junta de Govern del seu organigrama. La raó, tal i com va explicar el portaveu de Compromís, Santi Alberca, no és altra que “simplificar l’Administració i fer que el seu funcionament siga més àgil i més barat”. En aquest sentit, explicava que “a partir d’ara, alguns tràmits com atorgar un gual, pagar una factura a un proveïdor o donar una llicència d’activitats o d’obres, seran més ràpids per als ciutadans per què només caldrà la signatura de l’alcalde, sense necessitat d’esperar a que es convoque aquest òrgan col·legiat”.

 

A més a més, va senyalar que la mesura comporta també un estalvi per a les arques municipals d’uns 4.000 euros a l’any que percibien en concepte de dietes els quatre regidors que fins ara integraven aquest òrgan —l’alcalde i els tres regidors del PSOE que li donen suport. Recursos que —ha afegit— podran destinar-se a altres polítiques i prioritats del municipi.

 

Des de Compromís entenem que l’alcalde i els tres regidors afectats es mostren contrariats per la iniciativa, però estem convençuts què, amb el temps, coincidiran amb nosaltres en què esta decisió millora el funcionament de l’Ajuntament perquè fa que siga més àgil, més dinàmic i, sobretot, elimina burocràcia i tràmits que no aporten cap valor afegit”.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat