Vilallonga ja paga els llibres de text als alumnes del poble

villalonga

Des que la Conselleria d’Educació anunciara el projecte anomenat “Xarxa de Llibres” amb la finalitat de finançar els llibres de text dels xiquets i xiquetes en edat escolar de tota la Comunitat Valenciana, l’ajuntament de Villalonga amb la implicació directa de l’alcalde Enric Llorca i de la responsable de l’àrea d’educació, Mª Carmen Seguí, es van posar amb el desenvolupament del projecte per tal que els objectius que fixava el mateix s’aconseguiren al més prompte possible.

Les accions realitzades des d’aleshores han estat diverses de les quals poden destacar-se les dirigides a les AMPES i les direccions dels tres centres escolars de la població amb reunions per explicar-los les passes a seguir i per a sol·licitar-los la seua col·laboració.

No han estat menys importants les nombroses reunions amb els funcionaris de l’Ajuntament per coordinar-los i motivar-los davant la importància de la tasca a realitzar, i com no, les reunions generals informatives amb tots els pares i mares de la localitat per informar-los dels detalls del programa així com dels procediments per a poder sol·licitar i obtenir les ajudes previstes.

L’ingent treball realitzat durant les darreres setmanes i la qualitat de tota aquesta gran tasca, he permés que els pares i mares hagen tingut totes les facilitats per tal de poder demanar l’ajuda que mereixen en aquestos temps difícils i sobretot poder cobrar amb rapidesa l’import corresponent. L’Ajuntament és l’Administració més propera als ciutadans i aquesta està per servir-los amb eficàcia i al més aviat possible.

Fruït de tot aquest procés, ha sigut que hui pot afirmar-se que Villalonga ha sigut un dels primers pobles, si més no el primer, en començar a pagar les ajudes previstes a la “Xarxa de Llibres”.

En declaracions efectuades per l’Alcalde Socialista Enric Llorca: “Em sent molt orgullós de poder ajudar als pares i mares en aquest pagament dels llibres dels seus fills. Per a un alcalde socialista l’educació i l’accés real a l’ensenyament en l’escola sempre és una prioritat, així mateix vull agrair públicament el gran esforç que ha fet Mª Carmen Seguí, Regidora d’Educació, els funcionaris de l’Ajuntament de Villalonga, i al mateix temps el gran suport que hem rebut de les AMPAS dels tres centres educatius del poble i de la comunitat educativa en general, per tal d’aconseguir aquest gran èxit, que és de tots”.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat