Tot preparat per celebrar el Dia de la Valldigna

monasteriodesantamariadelavalldignavista02

Per a celebrar el Dia de la Valldigna, este dissabte, 12 de març, es celebrarà la XXI Marxa amb Torxes a la Valldigna, organitzada per l’Agrupament Escolta Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna, el Centre Excursionista de Tavernes, Nacionalistes de la Valldigna i l’Associació de Veïns de Tavernes, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Valldigna.

Les persones que vulguen participar en la marxa es reuniran a les 18,30 hores en la plaça de l’Església de Tavernes, on adquiriran la torxa. Després de recórrer els camins de la Valldigna, arribaran al monestir de Santa Maria de la Valldigna cap a les 20 hores i es llegirà el manifest. Les associacions que organitzen l’acte posaran a disposició dels participants un autobús a un preu simbòlic de 0,50 euros per a tornar a Benifairó i a Tavernes, que eixirà des del Bar Levante de Simat.

Dissabte també tindrà lloc la presentació del llibre “De la guerra de Successió a la Revolució Liberal”, de Josep Carles Casimiro, que ha estat guardonat amb el Premi Valldigna d’Investigació 2015. L’acte tindrà lloc a les 19 hores en el monestir de Santa Maria de la Valldigna. Més tard està programat un concert del cor de cambra Quinze de Març, també al monestir, a les 20,30 hores.

Així mateix, durant tot el cap de setmana hi haurà una fira popular a Simat. Diumenge continuaran les diverses activitats com teatre, orquestra i presentació de poemaris.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat