Tavernes demana a RENFE millores a l’estació de ferrocarril

Estacion tren Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes ha traslladat a RENFE les seues demandes perquè s’incloguen a l’avantprojecte de què disposen per a fer accessible i més segura l’estació, entre altres mesures.

 

 

Això ha sigut hui a la reunió que han mantingut el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, acompanyat dels arquitectes municipals, amb el cap d’Instal·lacions, Carlos López de Ocáriz, i tècnics de RENFE.

 

L’objectiu ha estat presentar a l’Ajuntament l’avantprojecte amb què hi ha previst un pas subterrani per a passatgers per tal de creuar les vies amb seguretat i complint amb la normativa d’accessibilitat. A més, es contempla l’ampliació de les andanes i la construcció d’un nou edifici, entre altres actuacions.

 

 

El regidor, Josep Llàcer, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament tenim la voluntat i la predisposició a col·laborar amb Renfe i aportar les idees per a millorar el projecte. Per això, els hem traslladat les demandes dels veïns i dels usuaris de l’estació de Tavernes. Volem una estació més funcional i adaptada a les exigències dels usuaris, i demanem que es projecte esta infraestructura i el servei de rodalies al nucli urbà del poble i de la platja per tal que s’incremente i potencie la mobilitat urbana sostenible i l’ús del transport públic no contaminant”.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat