Societats musicals ofereixen concerts per santa Cecília a Gandia i Rótova

15134501_10209575080831731_1233045904_n

La Unió Artístico Musical Sant Francés de Borja, va cel.lebrar ahir a Gandia un concert especial per santa Cecília, en el qual van participar conjuntament les orquestres jove i la gran, dirigides per Javier Gasó i Vicent Martí, i que va contar amb l’assistència de un nombròs públic.

A Rótova també hi hàn concert i actes

La Rotovense Musical ha presentat esta setmana el cartell i les activitats organitzades al voltant de la patrona de la música, Santa Cecília, que tindran lloc a Ròtova entre el 25 i el 27 de novembre. L’agrupació musical ha aprofitat per animar la gent a participar de manera activa en les diferents activitats.

L’acte central serà el concert que tindrà lloc dissabte 26 de novembre, a les 20.30h, a la nau polivalent del municipi. El concert, dirigit per Ferran Escrivà, comptarà amb peces de Saül Gómez, Alfred Reed, Steven Reineke, Kees Vlak, entre d’altres, i acabarà amb la interpretació del pasdoble i himne de l’agrupació La Rotovense MusicalEl concert servirà per celebrar també l’entrada d’una nova músic, Mireia Millet Soleruna jove rotovina que toca la flauta travessera.

Al llarg de tres dies tindran lloc més activitats: passacarrers, sopars i esmorzars, jocs… Per això La Rotovense ha volgut animar a la gent a participar-hi. Les inscripcions per al campionat de truc (de divendres 25) tindran lloc fins al moment de començar la partida. (1€ per persona, en equips de tres; i cal contactar amb Marc o Jaume). Per al sopar de germanor a La Nau de dissabte 26 (3€ per persona) cal apuntar-se fins el dijous 24. (contactant amb Dídac Camarena, viaWhatsApp al telèfon 636 505 448). Finalment, diumenge 27, tindrà lloc un dinar de germanor a La Nau, a Ròtova (amb el preu de 10€ adults i 6€ xiquets/es. La gent es pot apuntar a la farmàcia de Llocnou fins el dijous 24 o al Centre Social de Ròtova, en horari de 17h a 19h,el dia 21 de novembre –Rosa Balbastre i M. José Puig-).

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat