Millores a la piscina i l’escola de Benifairó

bandera-de-benifairo-de-la-valldigna

L’ajuntament de Benifairó de la Valldigna destinarà la subvenció del Fons d’Inversions Sostenibles de la Diputació de València a realitzar una sèrie d’obres en l’escola, concretament en el pati. El recinte està en mal estat degut al fet que en una part les plaques de formigó han sigut alçades i trencades per les arrels dels arbres, amb el consegüent perill per als xiquets. En una altra part del pati, el sòl és una antiga carretera, amb un material raspós amb el perill que comporta per als menuts. A més, hi ha un compromís per part de la Conselleria d’Educació de realitzar obres estructurals en el mòdul antic de l’escola.

Part de la subvenció es destinarà també a fer reparacions en la piscina municipal, es faran reparacions i es comprarà nova maquinària, l’actual, pels anys, està ja pràcticament inutilitzable o desfasada per a les exigències actuals.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat