Manuel Carrasco es el primer artiste contractat per al “Escena Gandia”

image_gallery (1)

Manuel Carrasco, és el primer artista confirmat per al cicle musical “Escena Gandia” que es desenvoluparà entre els dies 29 de juliol i 14 d’agost al Grau de Gandia.

Així ho han anunciat aquest matí Olatz Megia, tècnic de Turisme; Pepe Morant, responsable de ProduceMe; i Jose Manuel Navarro i Vicente Frasquet presidents de ASEMTHSA i l’associació d’Hotelers, respectivament.
Olatz Megia ha recordat que la iniciativa va ser consensuada en la Mesa de Turisme celebrada el passat mes de gener on els productors del cicle van presentar la proposta que va ser aprovada pels membres de la Mesa de Turisme on estan representats els agents del sector. El consistori s’encarregarà d’abonar la taxa portuària corresponent, de manera que el cost no pujarà a més de 9.000 €, a més de facilitar els serveis usuals en aquest tipus d’activitats com policia o neteja.
El cicle de concerts es farà al pàrquing del port i comptarà amb un aforament de 8.000 persones, de manera que la zona encara disposarà de places d’estacionament durant aquestes dates.
Pepe Morant, va ser l’encarregat d’anunciar que serà Manuel Carrasco el primer cap de cartell que celebrarà el seu concert el proper 5 d’agost. “Manuel Carrasco és un artista que no ha estat mai a Gandia, serà un concert exclusiu a la Comunitat Valenciana, ja que ha seleccionat molt les dates del seu Tour. Ha estat un dels artistes que més entrades va vendre l’any passat i és un bon cap de cartell” i afegia que “els artistes els anirem anunciant de manera progressiva i cada setmana tindrem anuncis. Hi haurà preus diferents depenent de l’artista a més de preus promocionals i concursos“.
La venda d’entrades començarà el pròxim 20 d’abril i en el cas de Carrasco, les entrades tindran un preu de 30 € a més de preus promocionals. L’espai dels concerts tindrà dues zones diferenciades. D’una banda, hi haurà una més propera a l’escenari on els organitzadors tindran un detall de cara als compradors i una altra zona denominada “de pista”. “Cada concert ha estat molt estudiat i busquem una rendibilitat mitjançant la venda d’entrades. En aquesta edició no hi haurà invitacions ni es regalaran entrades. És un escenari que com a promotors ens interessa i vull agrair la col·laboració de l’ajuntament que ens ha facilitat el necessari per a posar en marxa el cicle que pretenem convertir en un referent dins el panorama musical nacional”. Pel que fa a les dates seleccionades, el promotor ha destacat que s’han triat per aconseguir un bon posicionament i per evitar la coincidència d’altres festivals i cicles musicals.
Per la seua banda, Jose Manuel Navarro ha agraït “la feina que s’està desenvolupant. Estem a la disposició dels organitzadors per col·laborar en el que siga necessari“.
Finalment, Vicente Frasquet ha afirmat que es tracta d’una “bona notícia“, ja que “sempre que es fa una activitat d’aquest tipus i d’aquesta envergadura. Ja estem estudiant de quina manera podem col·laborar perquè tinguem èxit i difusió. Més enllà d’omplir els hotels és la possibilitat d’aportar un complement als que ens visiten i als ciutadans de Gandia i la comarca“.
La venda d’entrades es realitzarà a través dels portals web www.entradasatualcance.com; www.escenagandia.com i les oficines de correus. A més, s’espera que també es
puguen adquirir a les Tourist info de la ciutat i hotels.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat