La cursa de la dona de Gandia ja té més de 8.000 atletes apuntades

DSC01148

La desena edició de la Cursa de la Dona es reafirma com la segona prova més important de la província de València en superar aquest any les 8.100 participants.

Així ho ha anunciat aquest matí en roda de premsa la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Ángel Victòria, director de la prova i Vicent Boscà, president del Club d’Atletisme Safor Delikia.

La prova es disputarà el pròxim 2 d’abril i tindrà eixida des de l’avinguda de les Esclaves. La cursa tornarà a comptar amb la participació de diverses generacions de dones que recorreran els 5,9 quilòmetres de la prova que aquest any comptarà amb més de 10 punts d’animació.

És l’esdeveniment esportiu més multitudinari de Gandia i la comarca de la Safor. Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies al Club per la seua implicació solidària i per la iniciativa que aquesta edició han posat en marxa per dedicar els beneficis de la prova per posar en marxa un pis per a les dones víctimes de la violència de gènere” va declarar Lydia Morant qui afegia que “la Cursa de la Dona s’ha convertit en un projecte de ciutat que està fomentant l’esport i la vida saludable entre les dones i els més menuts“.

Vicent Boscà, ha destacat que “vam començar el 2008 amb molta il·lusió i hui dia és l’acte més multitudinari després de la Marató de València. Vull recalcar que a més dels diners que recollim en les inscripcions, també hem fabricat unes polseres que deixaran 2 per ajudar a combatre la violència de gènere. Aprofite l’ocasió per a agrair la col·laboració de voluntaris i empreses que ens ajuden. Ens satisfà veure la cara de felicitat de les dones, és una hora de felicitat immensa per a tothom. A més, després de barallar molt, hem aconseguit el segon premi de Emprén Esport, patrocinat per la Fundació Trinidad Alfonso i el diari Marca, dotat amb 10.000 , que hem destinat a fomentar l’esport a les escoles i entre les dones“.

Finalment, Ángel Vitoria va explicar que el lliurament de dorsals es realitzarà a la plaça del Prado el 31 de març en horari de 18:30 a 21:00 hores i l’1 d’abril de 10:30 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores. Durant el lliurament de dorsals s’han programat un seguit d’activitats com contacontes, tallers i exhibicions esportives. Després de la celebració de la cursa hi haurà una classe d’aeròbic i zumba.

Vitoria ha recordat que les dones inscrites tindran descomptes en els comerços del Centre Històric adherits i en restaurants. “Les dones podran gaudir d’una gran experiència esportiva, ja que a més dels membres del club comptem amb molts voluntaris i els xiquets de l’escola del Club. Aquest any volem reconéixer la tasca dels més menuts i per això hem preparat una decoració especial perquè les corredores valoren el seu treball“.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat