Gema Fullana: El PSOE i les seues mentides de “Santxo Llop”

Gema Fullana

Diu el PSPV-PSOE de Gandia (el partit de l’alcaldessa i de part del govern) que vol que la consulta popular sobre Sanxo Llop siga vinculant, perquè no volen passar-se l’opinió dels ciutadans “PER L’ARC DE TRIOMF”. Molt bé, que considerats. Llàstima que el mateix partit, l’any 2006, sí es va passar “PER L’ARC DE TRIOMF” l’opinió dels propietaris de Sanxo Llop, quan no volien cedir les seues terres, també perquè pensaven que no era el lloc idoni per a un hospital, al costat d’una carretera nacional amb trànsit pesat (la futura, hui ja en obres, carretera del Grau). Com també es va passar “PER L’ARC DE TRIOMF” el PAI de Sanxo Llop, signat per l’alcalde José Manuel Orengo l’any 2008 i que fixava un termini d’execució de les obres de 24 mesos. Igualment “PER L’ARC DE TRIOMF” es va passar els 90 euros per mes i fanecada que havia de pagar, si es retardaven les obres, als propietaris del perímetre de l’hospital, els primers que van vore arrancats els seus tarongers, en compensació per les collites perdudes. Ho va signar també l’alcalde Orengo.

També es va passar “PER L’ARC DE TRIOMF” després el Partit Popular els contractes signats amb el promotor (COPRUSA-APRUSA), per tal de concedir-li dues pròrrogues de 18 mesos perquè finalitzara les obres, en 2012 i 2014. Com també “PER L’ARC DE TRIOMF” es va passar el promotor que li compraren el 51 per cent dels seus terrenys i que li perdonaren la meitat de l’aval (1’5 milions d’euros) en la segona pròrroga del 2014, per tal de tindre “cash” per acabar les obres.

Com també, més recentment, s’està passant l’actual govern de Gandia “PER L’ARC DE TRIOMF” la promesa, mil vegades anunciada en premsa, de reunir-se amb els propietaris de Sanxo Llop (amb tots, amb el centenar de propietaris) per tal de donar-los una solució.

Així que no sé per què s’escaroten tant, si s’ho han passat tot “PER L’ARC DE TRIOMF”. Una cosa més tampoc és tan important. Si voleu, fem un joc. Un, dos, tres, responda otra vez: coses que els nostres governants s’han passat “PER L’ARC DE TRIOMF” (deixarem fora les promeses electorals, perquè si no, no acabarem mai). Per exemple, els contractes signats amb els propietaris de Sanxo Llop. Un, dos, tres, responda otra vez.

*Gema Fullana és periodiste i propietaria afectada per l’engany de APRUSA al cas “Santxo Llop” i ha denunciats les irregularitats a aquest diari fa molt de temps i davant de la justícia.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat