Gandia: Esquerra Unida atorga premis “Toni Petroff” a la solidaritat social

PremisToniPetroff

El proper divendres 21 d’abril a la Casa de la Marquesa a les 19,30 hores,  tindrà lloc l’acte d’entrega dels I Premis “Toni Petroff”,  iniciativa que llança Esquerra Unida del País Valencià-Gandia amb dos finalitats: rendir sentit homenatge al company Carles Tadeo Reig “Petroff” històric militant de la formació que va faltar fa un any i reivindicar la importància de la lluita social.

D’aquesta forma EUPV planteja una idea força que explicava el seu coordinador local, Nahuel González, com “la necessària tasca de no oblidar el nostre passat per afrontar amb més força el nostre futur” el qual afirmava “que suposa un camí incansable per la justícia social, la llibertat i la igualtat”. Valors que han acompanyat la vida del militant que fica nom als premis i que defineix als seus guardonats.

Seran dos en total els premis entregats, un a una persona concreta i l’altre a un col·lectiu, ambdós de la nostra comarca, que han estat proposats i triats en el sí de la organització política. Els premis que continuaran anualment cel·lebrant-se també tenen la intenció de generar un espai de trobada col·lectiu d’aquelles persones de la Safor-Valldigna amb esperit progressista, “un lloc on continuar trobant-nos tota la gent que diàriament fa coses aparentment insignificants, però que ens apropen cap a un món millor on viure en pau i fraternitat”, ha indicat Nahuel Gonzàlez

“És per això que després de l’acte realitzarem un vi d’honor on conversar, recordar, riure i agafar forces per al que ens queda per fer” ha dit per últim el coordinador local d’EUPV.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat