Estudiants de Bellreguard preparen el seu dron per a una fira aèreia

LFAII-34

Tres grups de quart d’ESO de l’Institu d’Ensenyament Secundària ” Joan Fuster” de Bellreguard preparen un dron per a participaran en la III Fira Aèria que se celebrarà el 19 de maig a la Universitat de València. Després de conéixer com funcionar i aprendre’l a volar, el centenar d’alumnes implicats votaran quin projecte de col·laboració social o mediambiental local desenvolupen i apliquen al dron amb el qual participaran en la Fira Aèria on comptaran amb un espai expositiu per a compartir ideas i visions de futur mitjançant pòsters, stands, presentacions orals, vídeos i demostracions de vol.

Bellreguard és l’únic ajuntament de la Safor entre els 52 de València, Alacant i Múrcia que participen en una iniciativa que compta amb 3.000 estudiants. Com reconeix l’alcalde, Joan Marco, «volem incentivar i fomentar el coneixement científic i tècnic entre els més joves, sembra una llavor perquè en el futur, societat i tecnologia vagen de la mà». I és que tecnologia, creativitat i societat són els tres pilars sobre els quals s’assenta la Fira Aèria, un projecte educatiu adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys perquè aprenguen a construir drons amb finalitat social i usar la tecnologia amb finalitat educativa i de desenvolupament local.

La Fira Aèria reunirà està promoguda per la Universitat de València, el Centre de Formació del Profesorat de Torrent, InnDEA València/Les Naus, la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología del Ministerio de Economía, Industria y Competitividad i El Caleidoscopio.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat