Esquerra Unida de Simat vota majoritariament a favor de les tesis de Garzón i l’acord amb Podemos

13133329_1057013257670522_7886930413110662888_n

El col·lectiu local d’Esquerra Unida del País Valencià-Unitat Popular ha votat majoritàriament sí al pacte amb altres forces de l’esquerra alternativa i, per tant, dóna suport a les tesis d’Alberto Garzón, exposades en el document “Per un nou país”, en què aposta per la confluència amb altres organitzacions de l’esquerra alternativa.

El resultat de la consulta a les bases, convocada per als dies 2, 3 i 4 de maig de 2016, ha estat de 29 vots a favor del sí a la confluència (25 vots presencials i 4 per via electrònica, la qual cosa representa una participació del 54% del cens electoral) per només 3 en contra (el 5%), d’un total de 59 simpatitzants. L’altre 46% no ha votat, la qual cosa és atribuïda pel coordinador local, Víctor Mansanet, “al poc temps que s’ha donat per a exercir el vot” (dos dies per via electrònica i només un dia presencial).

Per a Mansanet, aquestes xifres “no signifiquen una victòria o una derrota, sinó una estratègia per aconseguir construir un front comú que aspire a governar per a poder transformar la realitat”. I per a eixa finalitat, “hem d’acabar amb l’hegemonia del bipartidisme, amb la corrupció del PP i l’acomodament del PSOE en un règim podrit, nascut d’una transició que ha finit”, agrega.

Divendres que ve, se celebrarà una assemblea comarcal a Gandia, on es debatran els documents i esmenes de l’Assemblea Federal d’IU, la qual està convocada per als dies 4 i 5 de juny d’enguany. Anteriorment, se celebrarà una assemblea nacional per a elegir els delegats i delegades del País Valencià que participaran en l’esmentada Assembla Federal.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat