Divendres 5 de maig, tots al tren de la costa a Dénia

IMG_4100

Darrere d’una gran pancarta amb el lema històric d’esta reivindicació que tantes altres vegades ha eixit al carrer, la de Volem el tren, diputats autonòmics, regidors, representants sindicals de La Marina Alta i La Safor i interlocutors de la societat civil i econòmica van posar per convertir esta imatge en el millor precedent de la concentració del pròxim divendres i simbolitzar la unitat que li està donant alè.

De fet, la nòmina de col·lectius i institucions que ja s’han adherit al famós acord de Dénia darrere del tren és impressionant. El front institucional i el de la societat civil, unes 90 entitats han exigit o ho faran en breu este anhelat ferrocarril.

En la mobilització participen de fet el PP, PSOE-PSPV, Compromís, Ciutadans, Podem, Esquerra Unida i forces polítiques locals i comarcals. així com sindicals i veinals.

Associacions i entitats polítiques i empresarials de la Marina Alta i la Safor, i associacions veïnals dels dos territoris han fet dimecres baix els porxos de l’Ajuntament de Dénia una crida a la ciutadania per aconseguir que la concentració convocada el pròxim divendres en el carrer la Via de la ciutat per exigir la connexió ferroviària entre Dénia i Gandia siga massiva. «Hem de ser molts perquè ens han de sentir des de molt lluny», va assenyalar el vicepresident de FAES. La Delegada Territorial del Sindicat Ferroviari a la Provincia d’Alacant, Sonia Tendero (Maquinista del TRAM-Alacant, abans Factora a l’Estaciò de Gata), i el Delegat Territorial del Sindicat Ferroviari a la Provincia de Valencia i Castelló, Javier Ramírez (Supervisor de Grandes Líneas RENFE) han estat donant suport com a representants de la Intersindical Valenciana ferroviaria.

La cocentració tindrà lloc a les 19 h.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat