CRONICA FALLERA: La Dula guanya a Tavernes el primer premi als monuments

17201385_1449263998471563_3844289916342620835_n

Tavernes de la Valldigna ha conegut ahir de  vesprada els premis de les Falles 2017. La falla La Dula ha estat la guanyadora del primer premi de les falles grans, amb el monument que porta per títol El país de les meravelles, obra de l’artista Alfredo Bayona, i s’emporta 250 euros del premi que dóna la Generalitat Valenciana.

 

La Via ha sigut la primera en el monuments infantils, amb el lema L’ullal gran, un marc incomparable, de l’artista Bernat Estela.

 

La fallera major de Tavernes, Carol Pérez, acompanyada de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Festes, Encar Mifsud, el president i el vicepresident de la Federació de Falles de Tavernes, i la cort d’honor han presidit l’acte de lliurament de banderins en la plaça Major de Tavernes.

 

Les falleres majors i els presidents de cada comissió han rebut les distincions i les dos que han aconseguit el primer premi han celebrat amb els fallers haver estat les millors falles de Tavernes 2017.

 

Enguany, que la festa de les falles ha sigut declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, totes les comissions de Tavernes han rebut premi a l’ús del valencià per la Generalitat Valenciana.

També es va cremar la falla de l’Escola d’Adults del poble.

Aquesta vesprada es celebra l’ofrena a Tavernes.

 

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat