Compromís per Ròtova demana comptar amb un frontó i una pistal de pàdel

Ròtova: Sessió plenà

L’Ajuntament de Ròtova i la Diputació de València han signat un conveni de 120.000 euros amb els què es preveu construir dos pistes de pàdel, vestuaris i un quiosquet, a una parcel·la del polígon industrial que es troba apartada del poliesportiu municipal.

Des de Compromís per Ròtova, no obstant, demanen que s’estudie la modificació del projecte per contruir una pista de pàdel i una de frontó, i a més, demanen que se situe junt al poliesportiu.

“És important tenir una visió ordenada d’on situem les infraestructures que creem al municipi. Per això, primer que res, demanem situar estes noves pistes junt al camp de futbol i la piscina. A més, tenim una demanda pendent per part de la joventut i la gent, la construcció d’un frontó, des que es va enderrocar l’existent en el mateix poliesportiu”.

Des de Compromís afirmen que esta proposta estalviaria haver de contruir uns nous vertidors i un nou quiosquet, donat que el poliesportiu ja compta amb estos serveis. Caldria, no obstant, habilitar una parcel·la per a les infrastructures, que podria finançar-se precisament amb l’estalvi de la no duplicació d’infraestructures.

“El fet que estiguem parlant d’un conveni singular amb la Diputació i no d’una subvenció amb unes bases dissenyades per a un fi concret ens ha de permetre modificar el projecte, atentent a les demandes del veïnat i a una millor planificació”, afirmen els nacionalistes. .

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat