Compromís per Ròtova demana al PP que no confonga el partit amb el Govern

felicitacioAj2015

El govern municipal de Ròtova ha repartit, després de les eleccions del passat diumenge 24 de maig que van revalidar la majoria absoluta del Partit Popular, una carta de l’alcalde en la que el candidat del PP dóna les gràcies “per la confiança i el suport majoritari mostrat cap al nostre projecte de futur”. Junt a la carta, l’alcalde va repartir també una bossa del Consorci de Residus com a obsequi als veïns.

La decisió, no obstant, no ha agradat als membres de Compromís, que han acusat a l’alcalde de confoncdre, de nou, el partit alb el Govern de l’Ajuntament. “Han d’entendre que, tal com diu la carta, un alcalde governa per a tots, i el govern també ho ha de fer per a tots”. Els nacionalistes recorden que “un govern no es presenta a les eleccions”, sinó que són els partits els qui ho fan, i per tant correspon a ells donar les gràcies i no al Govern.

A més, des de Compromís demanen també  “que no mesclen les eleccions amb els obsequis com la bossa del COR repartida amb la carta”. El missatge que ens donen és: som un govern que ens presentem a les eleccions i vos donem un obsequi d’un consorci públic-privat com a regal.

En democràcia és important saber distingir el partit i l’Ajuntament. A més, el nou govern eixirà de la sessió plenària el proper 13 de juny.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat