Compromís per Ròtova convoca al carrer un debat amb Mónica Oltra

assembleaRotova

Compromís per Ròtova ha organitzat una nova assemblea oberta, per parlar de la tasca de Compromís al municipi i a les Corts Valencianes. Serà el proper dimarts, 30 de setembre, a les 19,30h, a la plaça Major de Ròtova. L’acte, amb el lema “Sumem des de la base”, forma part de les asemblees que de manera regular se solen convocar amb representants municipals o a les Corts per tal de recollir i debatre els temes locals o autonòmics que interessen la ciutadania, i que estan tenint lloc al llarg de la comarca.

En esta ocasió, el públic podrà conversar, realitzar preguntes, suggeriments o qüestions a la coportaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, qui explicarà també la seua tasca a les Corts Valencianes.

El portaveu de Compromís a Ròtova, Jordi Puig, ha explicat que creiem interessant no solament apropar la política a la gent sinó capgirar-la: la gent ha de ser qui decidisca quines qüestions es converteixen en acció política. I la manera de fer-la més democràtica és practicar-la de baix cap a dalt. Ens sentim en sintonia amb la població perquè som gent que volem dur les iniciatives, perquè ens en sentim part”.

Estem en un moment molt important, preludi d’un canvi al País Valencià, que ha de liderar la ciutadania i, per això, des de Compromís volem continuar sumant de baix cap a dalt. És necessari que més gent s’active, faça sentir la seua veu i que ens fem corresponsables en eixe canvi, en un nou model de país”.

D’altra banda, dimarts serà una bona ocasió per parlar de manera directa i distesa de la tasca de Compromís a les Corts, del que li interessa a la gent, de les curiositats que sent… Convidem a tot el món a apropar-se per conversar, des de la proximitat, amb Mònica.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat