Club de Córrer Garbí participa en diversos campionats autonòmics

webmail.saforinformatiu.es

Els i les atletes del Club de Córrer el Garbí han estat presents a diverses proves que s’han celebrat al llarg del cap de semana, ocupant en alguns casos, pòdiums.

Al XVI Gran fons de Benigànim, per exemple, el Club hi va participar amb 3 atletes destacant el pòdium de Germán Zadowozniz que va quedar quart en la classificació general i segon de la seua categoria, seguit ben de prop per Pablo Reina, huité de la classificació general. També va ser destacada la participació de Juan Cristóbal Díaz a la celebració del I 8K “Vila de Benigànim”.

(adjunta enviem foto de Pablo Reina i de Germán)

També van estar presents amb el color morat els atletes del CC el Garbí a la celebración de la 40 edició de la Zurich Marató de Barcelona amb quatre participacions i una excel·lent marca d’Aida Aparisi, Vicent Pascual, Àlex Marrahí i José Vila (Adjunt foto d’Alex, Aida i Vicent)

La 20a Volta popular de a Gata de Gorgos, inclosa dins del Circuït de la Marina, va comptar amb 39 participants morats amb podi de categoria per a Violeta Gómez.

 

Pel que fa a la secció de trail hem de destacar una excel·lent marca de Sergio Muñoz al Campionat Autonòmic de Carrera Vertical de La Vall d’Uixó, 5é de la seua categoria. (Adjuntem foto)

El IV Trail de Rótova Senders de la Vall del Vernissa també va comptar amb la participació dels membres del Club, tant en la prova no competitiva de 8 km com en la prova competitiva amb la participació de Constan Torregrosa, Pilar Andrés i Óscar Cortadellas representant al Garbí.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat