Benifairó estrena nou director de la seua banda de música

Omar-Sala-Escrihuela-300x225

El passat divendres, 23 de desembre, Omar Sala va debutar com a nou director de la Banda Jove de la Societat Musical L’Entusiasta. Omar, emocionat i orgullós d’aquesta estrena afirmà tindre “el cor un poquet més gran gràcies a cadascun dels i les joves que formen part d’aquesta magnífica banda“.

 

Entre les obres interpretades en esta primera audició a càrrec del nou director, la coneguda popularment com a “la bandeta”, cap destacar la “Ciutat de les Llums”, escrita pel mateix Omar. Es tracta d’una fantasia per a banda limitada de grau 1’5, que ja va ser estrenada el passat 2 de juliol de 2016, per la banda d’alumnes del campament musical SoNatur (Jérica, Castelló).

 

Natural de Tavernes
Nascut a la veïna localitat de Tavernes de la Valldigna, Omar Sala és Titulat d’Estudis Superiors de Música en l’Especialitat de Composició pel Conservatori Superior de Música «Salvador Seguí» de Castelló de la Plana. Ha estudiat composició i orquestració amb el reconegut compositor Ferrer Ferran y la doble guanyadora del Grammy Latino, Claudia Montero. A més, ha ampliat la seua formació assistint a cursos de composició per a banda amb el compositor James Barnes i classes mestres de composició contemporània impartides per Oshio Hosokawa i Hèctor Parra, entre d’altres.

 

Com a compositor, és soci des del 2015 de COSICOVA, Associació de Compositors Simfònics de la Comunitat Valenciana. Entre les seues peces, es digne de menció la selecció del seu poema simfònic per a banda Agost d’Espines, com a peça obligada en la Quarta Secció del XXXVII Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de Castelló, celebrat en 2014. Obra que s’uneix a un catàleg de composicions escrites per a distintes agrupacions com banda, orquestra, grups de cambra, etc.

 

En l’actualitat, és director de la Banda Jove de la Societat Musical L’Entusiasta de Benifairó de la Valldigna (València) i professor de Llenguatge Musical, Harmonia, Anàlisi i Fonaments de Composició al Centre Professional de Música de l’Alcúdia (València). Així mateix, compatibilitza la passió per crear nova música, realitzant projectes que il·lusionen i apropen la màgia de la música al conjunt de la societat.

(www.lasbandasdemusica.com)

 

 

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat