Benifairó celebra també el dia de la Valldigna

bandera-de-benifairo-de-la-valldigna

Aquest cap de setmana l’ajuntament de Benifairó ha programat diverses activitats per a celebrar el Dia de la Valldigna. Entre els actes destaquen la pintura mural que es realitzarà a l’avinguda de la Valldigna, a la zona del poliesportiu, en dos espais que ja abans estaven ocupats per pintures murals. Els artistes locals Cristian Miñana i David Bernat, ensems, realitzaran una pintura mural amb temàtica al voltant de la Valldigna.

Diumenge a les 19 hores, a la Sala d’Exposicions tindrà lloc la presentació dels poemaris de l’escriptor de Carlet, Àngel Martínez. Una presentació que va molt més enllà, on tenen cabuda intervencions de caire acadèmic i, o sobretot, altres de caire escènic. Participen en la presentació Lola Moltó -la popular Dora de l’Alqueria Blanca-, Imma Bellver i Josep Martí, també actors; i els professors Anna Devís i Xavier Hervàs.

Aquests actes s’unixen als programats a les altres poblacions valldignenques, tant pels ajuntaments, com per la Mancomunitat o associacions cíviques. Entre els actes destaca la tradicional «marxa de torxes».

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat