Atleta Lluís Salort, rebut per l’alcaldessa de Gandia davant el seu éxit esportiu

AOR_2431 copia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí a alcaldia a l’atleta Lluís Salort del CC El Garbí en reconeixement per aconseguir la medalla de bronze durant l’últim campionat nacional absolut en la prova de 60 metres tanques.

 

Diana Morant ha destacat que malgrat la seua joventut, Salort té 17 anys, ja competix cara a cara amb els millors atletes nacionals en categoria absoluta. “Els seus resultats són destacables, té el rècord d’Espanya en la seua categoria i ha estat bronze en categoria absoluta. Toni Puig seu entrenador ens ha comentat que escriurà moltes pàgines destacades per a la ciutat” i afegia que “és un orgull tindre joves de la ciutat, que entrenen en els nostres clubs i que porten en nom de Gandia al voltant del món associat a l’esport i la vida saludable”.

 

Per la seua banda, Lluís Salort va voler agrair al consistori la recepció. “Per, a mi és un honor i vull destacar la importància que per als atletes joves té la nova beca que ha posat en marxa el consistori perquè és un gest que ens ajuda”.

Deixeu un comentari

Powered by WordPress | Disseny Avant Publicitat